Boomer Space


Diskuse ke článku : KERRY KING - From Hell I Rise
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Flamm
15.06.2024 12:59

A již tradičně také super recenze na https://musicheck.cz/kerry-king-from-hell-i-rise/

Fakt mě překvapilo, jak je to vystižené. Souhlasím ale i s tou sedmičkou.

 

 

prasezlesa
29.05.2024 20:57

Zase ale nova Metallica tam ma 6.5 a pro me je to jasnych 8+. :)

 

prasezlesa
29.05.2024 20:51

Jinak na Metal Stormu se zatim hodnoceni pohybuje kolem 7-7.1 z 10. Takze tech 70% sedi s obecnym prijetim tehle desky metalovou komunitou. Repentless tam ma cca stejne.

 

prasezlesa
29.05.2024 14:25

Poslední příspěvek je ode mě, omylem jsem napsal kus ověřovacího kódu do jména...

 

dujio
29.05.2024 14:25

To neustálé srovnávání kapel a kdo má zrovna lepší desku mi přijde zbytečné. Mnohem zdravější mi přijde dívat se na to tak, jak ta deska funguje v rámci vesmíru té dané kapely/interpreta, zvlášť pokud je to kapela, která tvoří už 30+ let a něco revolučního už se ani nedá očekávat.

 

Kropis
29.05.2024 13:25

Bohužel, nemohu se naladit. Já jsem velký fanoušek Repentless, ale tohle je slabý odvárek. Možná při správné náladě, takže tomu dám nějaký odstup už kvůli zpěvákovi, protože Marka Oseguedu mám rád, ale zatím prostých 50%. Novinka Accept je lepší než toto. :) Navíc všichni oceňují zvuk a mně přijde, že to nemá takový ten thrash metalový říz.
Duše, dříč kapely na to bych se vysral, to tak vůbec nejde brát. Nikdo neví, co by dnes Hannemann skládal a jestli by to bylo lepší. Lemmy taky nevydával zásadní a vysoce ceněné desky na sklonku kariéry a těžko by ho někdo mohl nařknout z toho jestli byl spíše kreativní síla nebo tahoun kapely :)

 

prasezlesa
28.05.2024 21:05

Na me Slayer pusobili dojmem, ze Jeff Hanneman byl kreativni sila a duse kapely, zatimco Kerry King dric a hlava kapely drzici tu masinu v chodu. Bez kohokoliv z tech dvou by podle me Slayer nebyl Slayer.

 

Stray
27.05.2024 22:07

Kerry King je v hitovkách mnohem méně produktivní než Hanemann, jeho skladbou je Black Magic, což je asi jeho největší hitovka, s Hanemannem dal dohromady Hell Awaits, Chemical Warfare, Altar Of Sacrifice, Jesus Saves, Criminally Insane a hlavně Raining Blood, ale jeho podíl na těch věcech byl asi spíš ten menší. Jeho skladbami, kde má jasnou většinu naopak jsou Ghost Of War, Expendable Youth a Skeleton Of Society, ale to asi nejsou hitovky.

 

Gazďa
27.05.2024 21:49

Já jsem rád, že po divném konci Slayer Kerry pokračuje. Obecně všechny největší hity Slayer složil Hanneman. Teď mě nenapadá jediná hitovka Slayer (ale opravte mě pls), kterou složil Kerry. Tohle je prostě realita. Za mě je super, že Kerr jede dál a ta kapela je skvělá a Mark Osegueda super zpěvák (lepší než Araya? LOL). Doufám, že přijedou k nám.

 

Metalirium
27.05.2024 07:52

Podpriemerné ako Repentless. 30%.

 

Honza Š
22.05.2024 18:35

Tak na papíře to vypadá líp, ale zázrak to není ani tak :) Ale celkově je deska pěkná, rozevírací obal s vnitřní kresbou, působí to dobře. Jsem rád, že jsem ji pořídil.

 

prasezlesa
21.05.2024 13:27

Obal má větší kouzlo v Apple Music (možná i na Spotify, netuším), protože tam je animovaný, ne statický. :D

 

Honza Š
21.05.2024 13:15

Docela fofr s recenzí! :) Je to dobře napsaný, já bych tomu dal klidně i 80%, protože jsem nečekal, že to bude takhle dobrý. Mě nevadí, že se to nikam žánrově neposouvá, pokud je na tom dobrá muzika, a to tady podle mě je. Je to v rámci stylu docela nápaditý, má to luxusní zvuk, a asi se mi to líbí víc než pozdní Slayer, asi je to tím, že je to baví. Prostě si to dobře sedlo. Jako obal by mohl být lepší, ale počkám, až mi dorazí LP. Obal Judas Priest mi taky připadal jalovej a ve velkým formátu na papíře to pak vypadalo dobře, tak třeba mě tenhle taky překvapí :)

 

Maro
21.05.2024 12:51

Rozhodne sa nepovažujem za "thrashera", skôr celý žáner vnímam možno až okrajovo, no na základe vcelku solídneho "hype" (a prvotne vypustených songov) okolo tejto novinky som si ju aj zadovážil a hodnotím veľmi pozitívne. Perfektný zvuk, skvelé nápady, inštrumentálne zručnosti a spev rovnako - výborný. Mne sedí viac tu k tejto produkcii, ako trebárs Arayov v SLAYER, keď to zrovnám. Kvalitných a zapamätateľných gitarových rifovačiek je tu neúrekom. Takisto bicman Bostaph - veľmi šikovný, zručný. Mne napr. stále pasoval o dosť viac do SLAYER, než Lombardo. Inak vďkaka tomuto albumu som prišiel na chuť práve SLAYEROM aktuálne a keď to zrovnám, tak mne osobne nepríde, že nejako (výrazne) zaostáva - tento materiál. Naopak, pozdáva sa mi to rovnocenne. A možno je to aj preto, že som k albumu pristupoval bez nejakých predsudkov, keďže nie som ani znalec žánru ani v podstate predošlého KK pôsobiska. Ale toto si užívam a to je podstata.

 

Widl
21.05.2024 10:54

Za mě 6/10, ale čekal jsem to ještě výrazně horší. Baví mě tu vokály a tahají to výrazně z průměru. Kytarově mi to přijde unylý, zapomenutelný (slyšel jsem to dvakrát a nepamatuju si ani riffíček), sebevykradačský. S klidem pouštím z hlavy.

 

prasezlesa
21.05.2024 08:54

8/10, za mě super. Od Slayer/Kinga ani žádná velká překvápka nechci. Oproti Slayer oceňuju výraznější basu (Araya je jako basák asi taková znouzecnost a stejně prý jeho party ve studiu nahrával na posledních x albech Slayer právě King) a druhý kytarista taky neudělal ostudu. Zpěvák je výtečný (i když Araya je samozřejmě Araya a k hudbě Slayer se nikdo nehodí líp než on) a Paul Bostaph nezklamal zatím nikdy. Skvělá sestava. A možná budu v menšině, ale mě odkazy na alba Slayer potěšily, včetně Undisputed Attitude.

 

Macháně
21.05.2024 08:16

jj je to tak ... mě na tom nejvíc vadí, to stejné jako u Repentless, totiž, že si z toho nemůžu nic zapamatovat ... přitom Slayerovské kusy v hlavě mám furt ... jak je uvedeno v recenzi ... tohle je Kingův přístup k metalu .... a já asi nejsem úplně Kingův kluk ... a tak jsem si včera připravil v Canvě třičko Hanneman :)

 


 

 

 

 

TOPlist