Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Tomáš
27.05.2024 23:15

S tím Brucem je to zajímavé, já myslel, že je to vyprodané. Na druhou stranu, mě přijde, že tady Bruce nikdy neměl tak silnou pozici. On sem právě ani moc často v minulosti nejezdil. Opět pro mě no-go Letňany, do O2 bych o tom vážně uvažoval, ale to je můj specifický problém.

Na druhou stranu upřímně, pro ně ten Rammstein je možná větší záhada. Metal, ještě k tomu německy zpívaný, jako jednou vyprodat louku, fajn, ale dvakrát po sobě? Kór když tady byly před dvěma lety s prakticky stejným programem a show? Neskutečné. Jak říkám, oni už budou prostě popkulturní fenomén, na který chodí spousta lidí jen kvůli tomu jménu, aniž by je nějak aktivně poslouchala. Což je fajn, aspoň budou pánové dobře zajištění na důchod.

 

Gazďa
27.05.2024 21:32

Tomáš: jinak souhlas. Já si to užívám, dokud to máme. Přijedou Rammstein, jdu se na ně podívat :) A jsou fakt dobří...

 

Gazďa
27.05.2024 21:26

Zítra jsem měl jít na Springsteena. Pro mě událost, na kterou jsem se těšil 10 let (loni jsem si Vídně nevšiml). Onemocněl, tak přeloženo. Nerozumím tomu (jako noviníř bych se měl zeptav v LiveNAtion), jak je možné, že 120 000 lidí na Rammstein bylo vyprodáno během měsíce, ačkoliv jedou turné všude po Německu. A Bruce nemá stála vyprodaný 1 koncert, i když je to jediný koncert ve střední evropě. Možná to souvisí s tím, proč k nám velké hvězdy přestávají jezdit. Někdo nějaký názor?

 

Stray
27.05.2024 11:55

Ještě si dopředstav u toho mého prvního příspěvku, že mě spoza stolní desky koukaj jenom vyvalený oči, čelo a přední část čupřiny.


Proč bohužel? :-) To já taky nic nepoznám. Sociálně to není vůbec má bublina a já myslím, že to z těch článků docela i poznaj. Spíš mě děsí proč sem chodí ti některý druhý...:-)

 

Tomáš
27.05.2024 11:33

Mám to pod kontrolou, už nemusím brát ani léky

Prototyp vesnického rockera bohužel nejsem, 90% mojí hudební sbírky je pro mé okolí absolutně neznámá. A když tady máme nějaké Posvícení a Pouť a hrají se české odrhovačky, tak kromě Kabátu téměř nic nepoznám zase já.

 

Stray
27.05.2024 09:31

Máš blízko k pyromanii? Bude sem vůbec chodit někdy někdo normální? :-) Už jsem si za ty roky zvykl že C.D. láká podnikatele, politiky, právníky, obchodníky, sociopaty a sériové vrahy :-))), takže mne napadaj otázky, jak tohle skončí? Znovu žádnej vesnickej rocker.

 

Tomáš
27.05.2024 00:39

Jak to všechno stíháš, metal, klasiku, hokej... superman

Já byl před 2 lety, bylo to supr, ale zároveň poslední takováto masovka, pro mě to už není. Kdyby hráli v O2, tak asi silně zvážím, ale ta by si nemohli přinést ty své ohýnky že.

Každopádně jak píšeš, Rammstein jsou fenomén. Řešili jsme to už onehdá v diskuzi - my jsme byly na koncertě 4. Já je poslouchám od prvního alba, další znala víceméně hity, další jen pár hitů, a poslední jednu písničku. Ale je to už takový bonton, stejně jako si zajít na Metallicu, když tady hraje. Pro mě za mně, jejich volba. Ona ta show by byla skvělá i bez muziky, teda když má někde blízko k pyromanii jako já

 


 

 

 

 

TOPlist