Boomer Space


Diskuse ke článku : DEICIDE - Banished By Sin
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

obsolete
03.06.2024 17:41

Za mě těžký zklamání.Po vynikající předchozí desce kde Deicide působili jak polití živou vodou je tohle nudná,šedivá a nemastná-neslaná nuda. První tři alba jsou klasika(i když serpents of the light mám taky rád),pak až Stench of Redemption je vrátilo na vrchol a stejně tak předposlední Overtures Of Blasphemy.Vše mezi tím je o ničem. Je to škoda. btw. obal novinky je kýčovitý humus

 

Stray
29.05.2024 17:30

To právě že není stejný případ...

Má cenu vysvětlovat? :-)

Osobně si myslím že ne, přesto se chci vyslovit. To co napíšu není totiž popis stavu věcí, je to jen můj pohled na věc, úhel pohledu z jakého situaci v rámci old subžánrů a kapel vnímám, není to nějaká pravda. Osegueda využívá přirozeného potenciálu vlastního hlasu, jeho projev je přirozený, prostě tvrdej a agresivní thrash křik, všechno maká, v pohodě, nemám problém, kerry se už dávno rozhodl pro minimální vývoj. Deicide jsou death metal a tady nastupuje problém, páč growl nikdy nebude přirozený hlasový projev, vždy to bude hra na něco, maškaráda, s postupujícím věkem hudebníků mě to přijde nepatřičný, směšný, tím nemyslím všechny, Tardyho tak nějak jako ještě kousnu, i když z něj dávno neuchcávám, David Vincent se nyní dokázal skvěle vysmíknout svým melody barytónem kdy ve Vltimas prakticky temně zpívá a je to dobré, ale s ryzím deathovým growlem mám u skoro důchodců prostě problém, to není nic proti tomu žánru, ať se tak prezentují, jen to vnímám jako věc, která (když to řeknu diplomaticky) není nutná. Zrovna včera jsem si zakoupil Lies od Krabathor, poprvé po 29 letech mám to album doma, už jsem nevěděl co si koupit, je to kvalitní žánrové dílo (do ted jsem měl jen debut). Jsem s tím naprosto v pohodě, ale vydat ta kapela něco podobného ještě dneska, tak do toho fakt nejdu, nezajímalo by mne to. Jsem příznivcem širokého spektra hudby.

 

Macháně
29.05.2024 15:05

ale ... no tak ... From Hell I Rise

 

Stray
29.05.2024 13:48

Podle mě se na to měl po třetí desce buď vy..., a nebo se muzikálně nějak vyvíjet. Stačí jako MORGOTH, když už ne jako PARADISE LOST. Tahle hudba u padesátiletýho chlapa působí fakt trapně, což je ale jenom můj názor.

 

Honza Š
29.05.2024 11:49

Tak já tomu dám ještě šanci :), dal jsem tomu cca 3 poslechy když to vyšlo, a strašně mi to splývalo dohromady. Ale mě moc nezaujali nikdy, ani v době, kdy jsem v devadesátkách v tom death metalu frčel docela dost. Asi to bylo i postavou Glena Bentona, připadal mi i v tom mládí s tím satanismem jako kašpar.

 

Macháně
29.05.2024 08:41

s hodnocení se moc netrápím a taky kupuju ... celé to považuju za "Motorhead" a to mne baví

 


 

 

 

 

TOPlist