Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Gazďa
19.07.2024 23:31

Tomáš: vyfasoval jsem (svou vlastní koupí) vůz německé značky Opel Astra, který dostal ve Zlíně po minulém MOR generálku motoru :) Tanya je skutečně krásná žena a samozřejmě velmi dobrá basistka. Tady mě překvapilo, jak je vysportovaná. Mám pocit (ale může to být jen pocit), že zesílila od té doby, co jsem ji viděl z podobné vzdálenosti s Whitesnake před dvěma lety.

 

Gazďa
19.07.2024 22:55

Díky za reakce: ad Bruce: taky jsem přemýšlel, jestli jsem nebyl trochu moc nespravedlivej, ale přišlo mi, že on má prostě občas takový úlety, kdy začne kérovat do někoho, kdo nemá mikrofon, a tak se nemůže bránit. Dělá to i jindy a mě to prostě přišlo nedůstojné, ale jestli si to opravdu zasloužilo vypíchnutí, to nevím. Možná jsem se měl víc pověnovat hudbě :) Stray mi taky trochu nakládá, přeci jen se nedefinuju pouze těmito kapelami, ale jsem rád, že to při editaci zkousnul :) Fenris 13: na recenzi desky se nechystám, spíš kvůli času (ledaže mě opravdu sebere), ale už mám lupen na podzimní koncert, takže když pan domácí dovolí, tak se tu třeba objeví report :)

 

Roman N
19.07.2024 13:12

Nedá mi to, abych nereagoval na kritiku Bruce D. v rámci jeho koncertu. 1. koncert byl výborný a po stránce výkonu bez chybičky 2. nemyslím si, že by Bruce měl hvězdné manýry. Ten hovnocuc v rámci hlavní show večera byl fakt bizár a Bruce určitě nebyl sám, komu tam vadil.

 

Pekárek
16.07.2024 21:40

Super, že to máme podchycený a ve čtivém stylu se spoustou detailů/reálií z místa. Díky! Kritiku Dickinsona beru, byť to mám jinak.:-)

 

Stray
16.07.2024 17:31

R051: Nic nenaděláš, blbci jsou všude.:-)

V případě že bych až euforicky prahl po přátelské komunikaci, za živýho boha si nedokážu představit tu verzi, že si k tomu vyberu zrovna prostředí rockového potažmo metalového festu. Vždyť je to jasný jako facka, k mému psaní je třeba umět se odstřihnout a to nejsem odtažitej nepřátelskej člověk, ale holt umím i nastavit dlaň a říct: "STOP! Sem už nechodit. To už je moc."

 

R051
16.07.2024 16:29

Čipy tam nejsou spíš proto, že venku před areálem je plno stánků, kde se na tohle nehraje a pořadatel se bojí, že by mu pak plno lidí zdrhlo na bufáč mimo areál a to už vůbec nemluvím o rozdílech v cenách, kvalitě a různorodosti nabídky, jak nápojů, tak žvance. K těm ožralům, pokud tam někdo jezdí víc let, stanuje +- na stejném místě, tak hned ze startu potká asi tak milion známých a semotamo to někdo nezvládne :) Tihle to určitě berou jinak, než člověk, který jede psát report.

Stray: sedíme si tak na pohodu, duníme pivo a najednou nám spadl na stůl totálně ožralý chlap, gatě na půl žerdi a to co "někde" před tím neutřel jsme viděli všichni. Po chvilce ho přišel vyzvednout podobně naladěný kámoš. Jak jsme vyrozuměli, oba byli s Písku, asi tam mají taky nějakou slůj.

 

Widl
16.07.2024 12:51

Fenris: Taky to nechápu.

K těm médiím. Ono je to asi jedno, stačí rozkliknout ty diskuze a kokoti tam zase jedou to svoje. Ožralí, drogy, rámus, to není hudba, atd. Včera jsem viděl na fcb nějaké video s večerní zábavou s popelnicí a diskuze tam stála za to :D

 

Fenris 13
16.07.2024 12:07

Widl: já takové týpky také zažil, ale prostě mi to hlava nebere.

Každopádně byl letošní MoR prezentován v médiích velice pozitivně, několikrát byl zmíněn na hlavní stránce Seznamu a vždy kladně :-)

 

Widl
16.07.2024 11:49

Fenris: To je ještě v pohodě, znám lidi, co se na BA opáskovali, za celou dobu nevytáhli paty ze stánku u náměstí a v areálu nakonec nebyli ani jednou :D

 

Fenris 13
16.07.2024 11:02

Mně se to fakt líbilo - vkus pisatele je arbitr, padni komu padni a na názory většiny nehleďme :-)

A tedy doufám, že Gazďa si už brousí klávesnici na nové POWERWOLF...po letech přezíravého opovrhování jsem jedním slechem nakoukl a teď už na novinku nedočkavě čekám. Seru na to, co je takzvaně "salonfähig", když se to tak dobře poslouchá a vlastně se to líbí celé rodině - family friendly metal :-)

 

Stray
16.07.2024 10:59

poupravím ... a pak si vožerou hubu sotva vylezou do přírody z tý jejich ostravsko-karvinský sluje.:-)

Nálož Bruceovi plně odpovídá Gazďově vkusu, při editaci článku MI pár vteřin vstávaly vlasy na hlavě hrůzou.:-) Jako fanoušek NIGHTWISH, BATTLE BEAST a POWERWOLf je on spíše epik/melodik. Tíživě zásadité Bruceovy songy nemohou těšit někoho, kdo ujíždí na přeslazeném.

Já si uvědomil jednu věc. Tenhle ročník byl soupiskou fakt nabušenej, možná úplně nejvíc za těch dvacet let. Dlouho jsem chtěl jít, pak se do toho zas dostaly nějaký pracovní věci a musel jsem od toho upustit, ty kapely bych rád viděl, ale vzdálenost a ne zrovna chuť trávit čas právě v tomto areálu podpořili zrušeníá účasti. Uvědomil jsem si, že když nejedu na fest, kde mě hodně zajímá tolik prvotřídních kapel a interpretů, které dost poslouchám, že už do těch Vizovic už prakticky nepojedu nikdy.:-)

Report povedenej.

 

Fenris 13
16.07.2024 10:29

Takhle naložit Bruceovi v reportu :-))) Bod za odvahu, jinak samozřejmě fajnově napsáno.

Noční MOONSPELL museli být super, taky jsem je tam kdysi zažil, ale to už bude takových 15 let.

A souhlas, nechápu lidi, co utratí tisíce korun za lístek a pak se ožerou jak mužik hned potom co projdou branou.

 

Tomáš
16.07.2024 09:38

Tanya O´Callaghan, no to je teda kočička! K čemu promítání, když máš v kapelu tuhle krásku.

Takže D1, hmm, už si teda fasoval služební vůz zahraniční výroby od CD?

Tvrdý alkohol jsem na fesťácích nikdy nekonzumoval, v tom teple je to pak rychlá smrt (i když jsem byl mladší a měl ještě výdrž). Ale jak píšeš, každý si ten fesťák užije po svým.

 

Macháně
16.07.2024 08:02

Kritika se možná snese, ale já docela souhlasím. Jsem velkej fanda IM a BD sólovky mi taky moc nikdy neříkaly. Mandrage považuju za skvělou desku, dost možná protože náladou nemá daleko k IM. Vrátil jsem se ke starší tvorbě a zejména Balls je super. Nicméně sleduji letošní JUTUBY z BD koncertů a vnímám to podobně, asi jooo, není to špatný, ale těch silných momentů já nevím. A zdá se, že BD si tu hvězdnou úlohu hodně užívá, COŽ MU PŘEJU ! Naprosto souhlasím i s Moonspell, nevím proč, ale od Hermitage je opět poslouchám pravidelně a furt a přibral jsem všechnu Anathemu. Současné Sodom považuji za vyhořelé, zejména díky absenci zajímavé nové tvorby, ale tohle bych si užil, podobně Cavalrovce. Takže za mne ... určitě to je jediný festivalový den, který bych chtěl v ČR letos vidět ... i přestože mám výhrady k BD tak bych o to vážně stál, prostě povedlo se to ... i bez Gutalax :):)

 


 

 

 

 

TOPlist