Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Tomáš
17.09.2024 14:19

Byl jsem asi před měsícem na svatbě a poradili jsme si i bez tanečních skladeb rockových kapel. Je teda pravda, že družičky měli trochu kritické poznámky....

Kasabian je specifický, oni byly vždy primárně tancovačková (nemyslím ve zlém) kapela, která do toho zapojuje kytary. Rammstein zase díky pochodovému rytmu má k tomu taky blízko. Zbytek znám velice povrchně, tak se nebudu pouštět do spekulací.

Ale Muse poslední 3-4 alba mě vůbec neoslovuje. Stejně jako tady Typhoons. Prostě mě to nesedlo. Jestli se ti to líbí OK, taky jsem byl překvapen jak vysoké hodnocení obecně to album má. Takže jako obvykle, chyba je ve mě.

 

Adam
17.09.2024 13:09

Takže díky za Muse, Kasabian, Rammstein, Waltari, Disturbed a Skillet.

 

Adam
17.09.2024 12:51

Znám ve svém okolí rockové fandy (včetně mé ženy), které aplikování tanečního rytmu v kytarových písních štve, na druhou stranu, tohle je podle mého cesta, jak ve výsledku vratit rock do rádií. Na výsluní, a Typhoons má na metacriticu 77/100, což úplně nehovoří o průměrném nebo slabém počinu a potvrzuje to i můj názor (je to pecka). Pokud chci uspořdádat rockovou párty (např. na svatbě), tak mám z čeho vybírat a jsem vděčen za tento přístup kapel.

 


 

 

 

 

TOPlist