Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Stray
25.09.2024 09:19

Sicky: Bez obav, už jsem to taky zjistil. Asi na něj byli málo uvědomělý.:-) Bigbítovější? To by mohla být naopak zajímavá kytarovka. Holt to chtělo odvalit ten balvan neposlouchatelnosti.

 

Tomáš
25.09.2024 09:11

sicky - ten zmiňovaný veletoč Esazlesa mě naopak úplně vyhovuje, za mě letos jedna z nejlepších domácích desek. Popíšu pak více v recenzi, kterou mám rozpracovanou. Fixu jsem v tom úplně necítil, ale Povodí Ohře i díky personálním propojením je myslím jasně identifikovatelná.

Drom jsem vůbec neznal. Až dodatečně při psaní článku a menší rešerši zjistil, že na této scéně je to docela zavedené jméno. Jak jsem psal, na mě je to už moc tvrdé, takže jsem nakonec ani nekupoval LP/CD, ale jejich set se mi celkem líbil.

Pekárek - pro Manon to bude myslím dobrý prostor pro jejich typ hudby. Na jaře v Kasárnách Karlín byly skvělý, jestli mi tam v říjnu nepadne nějaká služebka, tak bych možná vyrazil znova.

 

sicky
25.09.2024 08:33

Na tom koncertu jsem byl a odešel spíš s rozpačitými dojmy. Drom přehráli komplet novou desku, která se ukázala naživo jako hudebně slabá a prázdná. Při domácím poslechu ta atmoška songy ještě jakžtakž podrží, ale naživo tam prostě nic moc "nehraje". Ukázalo se to naplno, když na konci hráli starší věci, které měly o parník větší gule, celkově ale ještě ok. Mnohem větší zklamání předvedli Esazlesa. Stylový veletoč, který ukázali na nové desce je fakt trapas. Druhdy ceněná alternativní/post metal -post hardcore grupa drhne bigboš místy ála Vypsaná Fixa. Nechápu. Odešel jsem dřív. (pozn.pro Straye : Rip tam už nehraje:)

 

Pekárek
24.09.2024 23:36

Díky za zprostředkování muziky a také místa. Do Bikeu bych rád zašel na Manon, tak už vím, do čeho jdu.:-)

 


 

 

 

 

TOPlist