Boomer Space


Diskuse ke článku : HEJTMAN - Vítejte v pekle
Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Widl
13.10.2024 18:44

Možná jsem to měl dát do úvozovek. Tak příště, sranda musí bejt :)

 

V
13.10.2024 14:04

Vždyť jo, žánrové přirovnání v našem rybníčku je OK, v tom jsme určitě zajedno. Jen pochybuju, že by byly ty kapely pro Hejtman vzorem. Navíc když lidi z Hejtman dobře znám. Tady je vzor jasný, a to uctívačka Motörhead (stejně jako pro MT aj.). Jinak trička, netrička, narážel jsem spíš na to, že by se tomu kluci pravděpodobně tak zasmáli. :-)

 

Widl
11.10.2024 11:20

V: K čemu jinýmu to chceš v tom našem pidi rybníčku přirovnat? Trika, netrika, ten průnik tam logicky je :)

 

V
11.10.2024 02:26

Hezká recenze. Jinak Widlovy „slezskomoravské a slovenské vzory“ jsou za mě trošku úsměvný. Hejtman si to uctívání Motörhead dělaj odjakživa po svém a autor recenze správně odhadl, odkud silný vítr vane. Podobná analogie, jako bys na kluky v tričkách Slayer hrající v thrash kapele vypálil: „Se hodně vzhlížíte v Debustrol, co?“ :-)

 

Honza Š
10.10.2024 22:13

Měl jsem na desku několik doporučení od lidí, co je viděli na koncertu. První poslech mě úplně nenadchnul, říkal jsem si dobrý, ale je to dost jako Čad, ale proč ne. Ale po pár posleších jsem to docenil, není to originální, ty Čad a lecos dalšího z toho je slyšet, ale je to dobrý, ta kombinace tvrdých rifů a melodie v refrénech, občas fakt black metalových pasáží nějak dohromady funguje. I tu poctu Hannemanovi jim celkem věřím :) Takže se s recenzí plně ztotožňuju, včetně názoru na příšerný obal :)

 

Tomáš
10.10.2024 09:55

Ano, Malignant Tumour je velice podobná žánrová škatulka, tady je bonus v českých textech a větším přesahu do jiných, hlavně temnějších metalových žánrů

 

Widl
10.10.2024 09:30

Kvalit svých slezskomoravských a slovenských vzorů u mě určitě nedosahují a asi se k nim ani nepřiblíží, ale naživo je to prima přímočará muzika.

 

spajk
10.10.2024 09:25

Poslech jsem. Recenze napsaná hodně lákavě. Tohle tady dělaj asi dvacet let Malignant Tumour. Od těch mám vinyl Earthshaker a to mi z české tvorby uctívající Lemmyho bude stačit.

 

Tomáš
10.10.2024 09:08

Skvěle vystižená ta hranice mezi normálním (seriózním) a agro metalem (no offense, taky jsem na tom vyrůstal).

Mě se na Hejtmanovi naživo líbila jejich úpřimnost - nehrají se na žádné velké umění, jsou celkem vtipní, ale zároveň v textech nesklouzávají to typického "agro" klišé a narovinu přiznávají, že MOTORHEAD je jejich Bůh a proto chtějí dělat prostě hlučný rock´n´roll. No a ke cti jim pak slouží, že to není jen kopírka, ale rozvíjejí tento základ a dochucují dalšími metalovými příchuťěmi.

 


 

 

 

 

TOPlist