Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 


 

Gazďa
11.10.2024 23:28

Na Tool jsem byl (nahoře v klubovém patře) a natáčel jsem si, co jsem chtěl celou dobu... tady jsem si ten čas bez mobilu užil, ale kdyby se to mělo stát pravidlem, tak by se mi to nelíbilo. Na druhou stranu, když jdu do Rudolfina, tak tam je to také zakázáno a nikdo to neřeší... nicméně když prijede nějaká zahraniční kapela, tak si chci prostě do rodinného alba zařadit fotky a videa :)

 

Tomáš
08.10.2024 16:33

Já seděl nahoře, a tam se to skutečně dodržovalo a ani v publiku dole na stání jsem žádná světla neviděl, tak je asi stihli vyhmátnout než jsem si to vůbec všimnul. Pamatuji si, že před koncertem pouštěli upozornění, takže si za to holt mohli sami telefonisti.

 

Petr
08.10.2024 16:10

Naopak šlo o velmi direktivní záležitost. Viděl jsem minimálně dvě osoby, které security vyvedla kvůli focení či natáčení mobilním telefonem. A ano. Při závěrečné Stinkfist se telefony požívat mohly, přičemž jejich použití se stalo paradoxně součástí promyšlené světelné show. Tool zkrátka vědí jak na to

 

Tomáš
08.10.2024 08:54

Tak já se musím přiznat, že Dylana téměř neznám. Zmíněné covery jsem samozřejmě taky v podobném věku poznal, na MTV občas zahráli nějakou jeho píseň, ale grungerocker přece nebude poslouchat folk (mladý a blbý).

Ex-manželka měla sice jedno CD, ale to zůstalo s ní. Takže zase nic.

Velký respekt ale jak ve svém věku stále pořád hraje, prostě BOOMER.

S těmi mobily jsem to četl a normálně bych to uvítal na všech koncertech. Tuším že TOOL to měli naposled ve velkém O2 podobně, akorát ne direktivně, ale normálně požádali lidi, ať neblbnou. Vyčlenili snad jednu kratší písničku, kde řekli, tak si nás nafoťte, a pak to vypněte a poslouchejte muziku. A na 99% to skutečně lidi dodrželi. Já už jsem alergický na ten les svítících mobilů

 


 

 

 

 

TOPlist