Boomer Space


Vložit příspěvek
Jméno


Text příspěvku



 

1 2 3

 

alesh
01.07.2024 11:55

Nechápu, proč tento samoúčelný spisek o jednom festivalovém dni vůbec vznikl. Z textu se hlavně dozvíme, že dominantní autor článku tvorbu většiny zmiňovaných interpretů vůbec nesleduje, ve své podstatě přijel pouze na BG, na závěr ještě pomluví tuzemské publikum, že si s Hansim náležitě nezahaleká onu odrhovačku. Nejhorší koncertní report v dějinách tohoto webu.
Stray - Poslední věta nepřekvapí, ve své podstatě jsi popíkářem.

 

Stray
01.07.2024 11:25

Je zvláštní, že v článku dotyčný projekt kritizujeme oba dva, ale v diskusi jsem znovu považován za ústředního nespokojence především já a přitom v článku jen přicmrndávám. Mě se to prostě nelíbí. Po prvních dvou singlech jsem si myslel, že to bude dobré, pak se už ale neukázala žádná další skladba. Žánrově mě to až tolik nevadí, různé umělecké patvary rocku jsou mnohdy součástí i mého hudebního jídelníčku, mě vadí duševní naturel, pojetí lyriky a celkovej feel, kdy si má posluchač jako zaručeně myslet, že tohle je něco spešl a přitom ta hudba naživo vůbec nefunguje. Příště přiveďte DOGU nebo VISÁČE a ten večer na festu bude o tisícovku víc lidí a ještě bude zábava, ne že bude z 99% mužské osazenstvo v pivní steřilosti poslouchat věty jako "...hladím tě na hlubině..." - co tu jako dělám? Za mne, když se musí jít hudbě naproti až moc, tak to není nějakou osobitostí, ale prostě není moc dobrá. PS: Krajčo je větší machr, kterého od Lynxe dělí asi tak 375tisíc sledujících.:-)

 

Adam
01.07.2024 10:45

Je fakt s podivem, že Stray, který neustále čeká v metalu na nějakou originalitu, tak když ji dostane, frfňá nad jinakostí a sebezahleďeností. Lynx je špica, kvalita, osobitost a emoce. Vím, že je to trochu stranou, ale už jen to, jak vypiplal fyzicky nosič - to odráži promakanpst hudebniho obsahu. Občasný nedostatek tempa albu odpouštím. Ještě že má Diamond dostatek jiného kvalitního obsahu.

 

-k-
01.07.2024 09:40

Ohledně Pana Lynxe: spíš se někdo konečně odvážil říct, že král je nahý...:)

 

Widl
01.07.2024 08:36

Lynx je takový rockovější Kryštof :D

 

Cyberolas
01.07.2024 07:31

Lynx je super, tady se to s redaktorem prostě minulo.

 

Stray
01.07.2024 07:12

A to jsem se hodně mírnil a tu větu o "zlém narcistním skrčkovi s pronikavýma očima" nakonec odmázl. :-D

 

spajk
01.07.2024 06:20

Vy tomu Lynxovi nakládáte. Tvl Gazďo, ty jedeš bomby:-) "Hudebně nijak složité" (!)
Tomu se budu smát týden. A rovnou si k tomu pustím celou desku!
Trochu mě mrzí, že web zakládající si na kvalitní hudbě, zrovna tady tu kvalitu nevidí. Né že bych to k životu úplně potřeboval, ale trochu k zamyšlení to je.

 

1 2 3

 

 

 

 

TOPlist